Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Părinții lui Aryan, recunoscători pentru tot sprijinul

18 martie 2024 | Eveniment

Aryan este înafara oricărui pericol. Medicii de la Secția de Pediatrie l-au preluat cu o temperatură de 33 de grade Celsius.

“Mulțumesc foarte mult, România! Mulțumesc tuturor. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Nu am cuvinte, nu știu cum aș putea să vă mulțumesc. Am avut acel sentiment, sunt tată, mă așteptam. De la Dumnezeu l-am primit și Dumnezeu mi l-a dat înapoi!“, a fost mesajul transmis de tatăl lui Radu Aryan.

“Vreau să mulțumesc la “emergency alert”, primarului comunei, localnici, poliție, poliție frontieră, jandarmi, pompieri, SMURD, toți oamenii care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră, o echipă nemaipomenit de organizată! Sunteți ,,the best team” ! Și celorlalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă ! ❤️ Este pentru prima dată când mă mândresc că sunt român !!!! O mobilizare extraordinară !!!!” a transmis mama micuțul pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri