Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:53, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 11 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 23 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

Parlamentar prezent la inaugurarea „Drumului Mănăstirilor”

21 aprilie 2023 | Politica

Drumul Mănăstirilor, a cărui recepție s-a semnat zilele trecute, a fost sfințit astăzi de Înalt Prea Sfințitul Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Un moment mult așteptat de toți botoșănenii, însă mai ales de locuitorii din cele trei comune pe care DJ 208H le tranzitează: Vorona, Cristești și Coșula. Totodată, drumul județean modernizat va deservi și pelerinii care vor veni să viziteze mănăstirile din această zonă binecuvântată.

„Felicitări doamnei președinte a Consiliului Județean Federovici Doina Elena pentru stăruința și profesionalismul pe care le-a arătat în implementarea acestei investiții. Urez tuturor celor care vor circula pe cei 12,7 kilometri de drum modernizat să fie feriți de pericol și să conducă în conformitate cu legislația rutieră. Sper din toată inima să nu auzim niciodată de accidente rutiere produse pe Drumul Mănăstirilor”, a declarat Alexandra Hutu, deputat PSD.

Lucrările de modernizare a celor 12,7 kilometri s-au ridicat la o valoare de 37,2 milioane lei (adică 7,5 milioane de euro), din care 30,6 milioane de lei o reprezintă finanțarea atrasă prin PNDL II, iar 6,6 milioane de lei este aportul Consiliului Județean din bugetul propriu.

Finalizarea acestei investiții în infrastructura rutieră este un exemplu de bună practică în administrația publică, mai ales în contextul în care birocrația (uneori excesivă) și procedurile administrative pot deveni descurajatoare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri