Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Pensii achitate mai repede

7 decembrie 2014 | Social - Educatie

pensiiLuna aceasta, pensiile vor fi plătite cu două zile mai repede, adică începând din data de 11 şi până pe 23. De această facilitate vor avea parte şi beneficiarii de pensii speciale. În cazul celor care primesc banii de la poştaş, dar care nu vor fi găsiţi acasă, pensiile vor putea fi ridicate de la

poştă, în perioada 24-30 decembrie. Cei care primesc pensiile pe card vor putea ridica banii începând cu datele stabilite în convenţiile cu băncile. În acelaşi timp, veteranii şi văduvele de război vor primi mai mulţi bani luna aceasta. Cei peste 1.300 de beneficiari ai acestor drepturi vor primi banii aferenţi pentru două luni calendaristice, respectiv noiembrie şi decembrie. Aceşti bani se achită lunar de către casele de pensii, în luna curentă, pentru luna anterioară,  ceea ce înseamnă că pensionarii vor primi acum şi banii pe care ar trebui să-i primească în luna ianuarie, aferenţi lunii decembrie. Măsura a fost aprobată la începutul lunii trecute, de către Guvernul României, la care se va adăuga şi ajutorul anual pentru aceste categorii de pensionari, cuantum majorat la 300 de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri