Cele mai citite

loader-image
Botoșani
16:49, 15 aprilie 2024
temperature icon 29°C
nori împrăștiați
Humidity 30 %
Wind 16 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 31 Km/h
Clouds Clouds: 40%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:23
Sunset Sunset: 19:02

Ultimele Știri

Pentru meniul dintre sărbători: mai multe legume şi fructe

30 decembrie 2013 | Fără categorie

mereÎn medie, românii cheltuie peste 1.500 de lei pentru cele două petreceri de la sfârşitul anului. Iar bugetul din 2013 este chiar cu o cincime mai mare decât în 2012. Cei mai mulţi bani se duc tot pe mâncare şi băutură. Pe astfel de produse sunt cheltuiţi, în medie, 600 de lei. Iar asta înseamnă 40% din bugetul total de sărbători. În această perioadă insa, o sumă mare de bani este alocată și pentru îmbrăcăminte, încălțăminte sj cosmetice. După mesele îmbelşugate de Crăciun, românii schimbă insa meniul până la Revelion. Fructele şi legumele sunt acum pe lista de priorităţi, fiind practic  porţia de sănătate pe care o iau gurmanzii înainte de festinul de Anul Nou.  Portocalele nu costă mai mult de patru lei kilogramul. Cam tot atât sunt şi clementinele. Un kilogram de mere costă între 1 şi 3 lei, iar portocalele şi bananele nu depăşesc patru lei. Cartofii se vând cu cel mult doi lei kilogramul. În decembrie, vânzările au crescut cu 40% faţă de o lună obişnuită a anului Românii au lăsat în magazine un miliard de euro doar în luna decembrie, potrivit comercianţilor. Aceasta înseamnă până la 15% din vânzările dintr-un an întreg.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri