Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Performanța în educație a fost răsplătită! Elevii de 10 de la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost premiați

5 octombrie 2023 | Administratie

Elevii din judeţul Botoşani care au obținut media zece la Evaluarea Națională şi la bacalaureat au fost premiați, miercuri, de Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ), în cadrul unui eveniment desfășurat la Hotelul „Rapsodia”.

„Felicit elevii botoșăneni care au demonstrat că #Botoșani este o resursă nesecată, că an de an apar copii foarte buni, , cum ne place tuturor să-i numim. Sper ca numărul lor să crească în acest an școlar, pentru că știu ce eforturi fac părinții, cadrele didactice și autoritățile pentru a avea un învățământ de performanță.
Noi, ca autorități locale, avem atribuții doar pe zona administrativă a sistemului de învățământ și am demonstrat în ultimii trei ani, cu multă voință, că se poate face administrație performantă și în județul Botoșani. Consiliul Judetean Botosani vine cât mai aproape de nevoile elevilor și a creșterii siguranței în școli. Am crescut substanțial fondurile alocate pentru programele derulate prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoșani care vizează combaterea violenței și a bullying-ului în școli, precum și a acestui flagel care a început să se manifeste din ce în ce mai mult: consumul de droguri. Împreună trebuie să facem eforturi pentru a oferi cea mai bună educație copiilor noștri. Ei sunt viitorul și trebuie să le asigurăm cele mai bune condiții de învățare”, a declarat Doina Elena Federovici, presedintele CJ Botosani.

Totodata, reprezentantul guvernului in teritoriu, prefectul Sorin Cornila prezent la evenimentul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani cu directorii și directorii adjuncți din unitățile de învățământ din județul Botoșani a declarat urmatoarele:

”Felicitări! Cu voi mi-ar plăcea să ne reîntâlnim după ce veți termina studiile universitare și veți reveni în Botoșani să lucrați în administrație. Performanţa merită apreciată şi încurajată! Iar voi sunteți exemple de urmat. Și nu doar pentru colegii voștri.
Nu-mi plac etichetele, dar voi sunteți elevi de 10. Se cuvin aprecieri și părinților voștri care v-au susținut și de asemenea domnilor și doamnelor profesori care v-au îndrumat. Mult succes în continuare! Părinți, profesori și autorități, cu toții suntem mândri de voi.
Am fost, sunt și voi fi alături de comunitatea școlară din județul Botoșani. Contez pe colaborarea și profesionalismul tuturor inspectorilor școlari în aplicarea noilor Legi ale educației. Totodată le mulțumesc tuturor celor care, zi de zi, contribuie la crearea unui mediu propice dezvoltării copiilor noștri în unitățile școlare! Am făcut progrese, deși mai sunt 20 de unități de învățământ din județ care au toaletele în curte, dintr-un total de peste 470, dar pentru majoritatea dintre ele există linii de finanțare și vor fi reabilitate și acestea 20. Lucrăm în această perioadă să creștem numărul cabinetelor medicale din școli. E și un obiectiv personal”.
Elevii de 10 de la Evaluarea Națională

Balan M. Amelia Alexandra de la Colegiul Național „A.T. Laurian” Botoșani
Crăciun B. Vlad de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani
Zamfirescu C. Ioana Antonia de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani
Patriu M. Marinela Larisa de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani

Elevii de 10 de la Bacalaureat

Andra Mera, absolventă a profilului matematică -informatică – Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani.
Lavinia Pintilei, absolventă a profilului filologie Liceul Regina Maria Dorohoi

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri