Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:21, 20 iulie 2024
temperature icon 26°C
cer fragmentat
Humidity 44 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 73%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:35
Sunset Sunset: 20:03

Ultimele Știri

Permis de conducere fals, obținut cu 800 de euro

9 august 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au descoperit asupra unui bărbat, cu dublă cetățenie română şi R. Moldova, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, care era fals.

În data de 09 august a.c., în jurul orei 01.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, pasager înr-un autoturism înmatriculat în Franţa, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 21 de ani.
La controlul de frontieră, asupra bărbatului a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că avea nevoie de un permis de conducere pentru a se angaja ca şofer la o firmă de transport în Italia, şi contra sumei de 800 de euro a obţinut permisul de conducere prin intermediul unor conaţionali.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri