Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Permisul american i-a adus un dosar penal

6 august 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie americano-ucraineană, care a încercat să iasă din țară la volanul unui autoturism, deşi nu deține un permis de conducere recunoscut în țara noastră.

În data de 05 august a.c., în jurul orei 16.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși ţară, un bărbat cu dublă cetățenie, americană şi R. Ucraina, în vârstă de 49 de ani, la volanul unui autoturism, cu intenția de a se deplasa către R. Moldova.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Washington/SUA, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia, însă valabil doar pe teritoriul SUA, fără a fi recunoscut la nivel internațional.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu știa că permisul de conducere deținut nu poate fi folosit în afara SUA.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri