Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Persoanele fără adăpost, internate în centrele puse la dispoziție de municipalitate și puse sub paza polițiștilor și jandarmilor

26 martie 2020 | Administratie

În condițiile speciale ale crizei provocate de pandemia de coronavirus COVID-19, municipalitatea botoșăneană a luat măsuri pentru asigurarea protecției oamenilor fără adăpost din municipiu.

Toate persoanele fără un acoperiș deasupra capului găsite în oraș în ultima perioadă au fost internate în condiții de siguranță în adăpostul temporar gestionat de Direcția de Asistență Socială și la Centrul Social de Urgență.

Pentru a evita repetarea unor episoade din trecut, când unii dintre cei adăpostiți au fugit din locurile unde erau cazați, primarul Cătălin Flutur a solicitat sprijinul Poliției și al Jandarmeriei Botoșani pentru paza obiectivelor în cauză. La această dată, plecarea din centrele amintite a persoanelor fără adăpost este împiedicată de polițiști și jandarmi. Măsura este necesară în vederea restrângerii circulației în spațiile publice, ca mod de blocare a transmiterii virusului COVID-19.

Patrulele care vor depista în cadrul controalelor efectuate în tot municipiul Botoșani alte persoane fără adăpost sunt instruite să le rețină și să le ducă la centrele de asistență puse la dispoziție de primărie.

Pentru eventualitatea în care capacitatea acestor centre va fi depășită, primarul Cătălin Flutur a dispus amenajarea imobilului în care a funcționat Școala nr. 3 din municipiu pentru cazarea în condiții decente a tuturor persoanelor fără adăpost.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri