Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!” Începere proiect „CENTRU DE ZI PENTRU COPII IN COMUNA HILISEU-HORIA, JUDETUL BOTOSANI”

11 ianuarie 2024 | Administratie


„PNRR: Fonduri pentru Romania moderna si reformata!”

COMUNA HILISEU-HORIA, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data de 12.12.2023 proiectul „CENTRU DE ZI PENTRU COPII IN COMUNA HILISEU-HORIA, JUDETUL BOTOSANI” finantat prin Planul National de Redresare si Reziliența, Componenta C13 – REFORME SOCIALE, Investitia I.1 – Crearea unei retele de centre de zi pentru copiii expusi riscului de a fi separati de familie, Titlu apel: PNRR/2022/C13/I1, Runda 1.
Obiectivul general al proiectului vizează prevenirea separării copilului de familie, prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de îngrijire, educație, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională etc. pentru copii, cât și a unor activități de sprijin, consiliere, educare etc. pentru părinți, in baza contractului de finanțare nr. 56.

Obiectivul specific este reprezentat de construirea unui centru de zi care să ofere copiilor aflați în situație de risc de separare de părinți un mediu sigur, stimulativ și adaptat nevoilor lor.

Valoarea totală a proiectului este de 1.941.646,46 lei, din care:
– valoarea eligibilă nerambursabila din PNRR fără TVA – 1.632.779 lei;
– valoare TVA aferenta cheltuielilor eligibile din PNRR – 307.677,46 lei;
– valoarea neeligibila, inclusiv TVA – 1.190 lei

Data de început a proiectului este 01.12.2022, iar data de finalizare este 31.12.2024, perioada de implementare a acestuia fiind de 25 luni.

Codul proiectului: 2120308172

Date de contact: Primar, Butnaru Ioan
COMUNA HILISEU-HORIA cu sediul în sat Hiliseu-Horia, comuna Hiliseu-Horia, judetul Botosani, cod postal 717200, tel: 0751 985 772, e-mail: [email protected].

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse
finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei!”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/      https://www.facebook.com/PNRROficial/

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri