Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Pompieri botoșăneni pe podium la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” – ediția 2024

17 mai 2024 | Eveniment

Patru subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani sunt printre cei mai buni dintre pompierii militari din România, la atletism, cros și săritură în lungime.

Plutonier adjutant șef Doru Dutcovschi, plutonier adjutant Constantin Andrușcă, plutonier adjutant Adrian Ciobanu, plutonier adjutant Cristina Mihai, sergent major Andrei Baltag, soldat Andrei Roman, soldat Răzvan Amariei și soldat Eusebiu Dutcovschi au participat, în ultimele trei zile, la etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” – ediția 2024.

Patru dintre ei au reușit să urce pe podium la probele „săritură în lungime cu elan”, „viteză pe 100 metri” și „cros 2000 de metri”.

Plutonier adjutant Cristina Mihai, singura femeie pompier din Botoșani înscrisă în concurs, a participat la proba „cros pe 2000 de metri”, obținând locul III.

La proba „viteză pe 100 de metri”, plutonier adjutant Doru Dutcovschi și sergent major Andrei Baltag s-au dovedit a fi cei mai rapizi dintre toți concurenții la categoriile lor de vârstă, respectiv peste 45 de ani și până la 35 de ani. La aceeași probă, soldat Eusebiu Dutcovschi a obținut locul III, la categoria de vârstă până la 35 de ani.

Plutonier adjutant șef Doru Dutcovschi și-a adăugat în palmares o nouă medalie: bronz la „săritură în lungime cu elan”, la categoria de vârstă peste 45 de ani.

Etapa națională a Concursului de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” – ediția 2024 s-a desfășurat în municipiul Piatra-Neamț, pe Stadionul Ceahlăul și pe traseele de pe Cernegura din municipiul Piatra-Neamț. Organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România (A.S.P.R.) și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Petrodava” al Județului Neamț, competiția a reunit la start peste 80 de salvatori din 25 de județe.

Campionatul de Atletism și Cros „Cupa A.S.P.R.” se organizează anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipa.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri