Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Pompierii din Botoșani, campioni la minifotbal pe Moldova

24 mai 2023 | Eveniment

Peste 60 de pompieri din Moldova s-au întrecut, în ultimele două zile, pe Baza Sportivă Junior Arena Botoșani, pentru a obține calificarea în etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2023.

Etapa zonală a competiției, organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România – Sucursala Botoșani și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani, a aliniat la start șase echipe formate din pompieri de la I.S.U. Iași, Bacău, Neamț, Vaslui, Suceava și Botoșani.

Pe „sintetic”, toate echipele au dat dovadă de rezistență fizică, motivație și dorința de a se autodepăși, la fel ca pe timpul acțiunilor de zi cu zi.

Pentru a-și asigura prezența în faza finală, salvatorii s-au duelat în 15 meciuri.

În urma rezultatelor obținute, la etapa națională a competiției, care se va desfășura, în perioada 06 – 09 iunie 2023, tot la Botoșani, s-au calificat pompierii din Botoșani, Iași și Vaslui.

Cel mai bun jucător a fost desemnat soldat Andrei Covacel, de la ISU Vaslui, în timp ce titlul de cel mai bun portar a fost câștigat de sergent major Iulian Burduja – Porfireanu, din cadrul ISU Iași .

Soldatul Robert Baltariu de la ISU Botoșani, s-a remarcat ca fiind cel mai bun marcator.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează, anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri