Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu va invita la a-XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

11 mai 2024 | Administratie

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.
Evenimentul se organizează de 15 ani, în fiecare lună mai a anului, devenind astfel o tradiție pentru comuna Mihai Eminescu.
Festivalul Floare Albastra este o manifestare cultural-artistică, o adevărată sărbătoare pentru localnici, dar nu numai, având ca participanți atât tineri talentați din comună, cât și îndrăgiți artiști naționali.
Prin organizarea festivalului se urmărește ca locuitorii comunei să aibă aceleași beneficii ca cei din mediul urban, luându-se în considerare și faptul că vârstnicii nu se deplasează în orașele apropriate în care se organizează spectacole sau evenimente asemănătoare, motiv care ne-a determinat să le oferim cetățenilor prilejul de a se bucura de acest eveniment in comuna lor.
În acest an, în seara de sâmbătă, 25 mai 2024, începând cu ora 17:00, pe scena festivalului vor desfășura câte un moment artistic tinerele talente din comuna Mihai Eminescu, după care ne vor încânta NICOLE CHERRY ȘI FLY PROJECT.
Duminică, 26 mai 2024, începând cu ora 12:00, spectacolul începe cu ceremonia religioasa urmata de acordarea diplomelor pentru cuplurile care au împlinit 50 de căsătorie.

După înmânarea diplomelor, vor încânta publicul următorii artiști:
ORCHESTRA LĂUTARII CHIȘINĂULUI ALĂTURI DE NICOLAE BOTGROS
VLADUȚA LUPĂU &BAND
LUPII LUI CALANCEA ȘI SURORILE OSOIANU
CONSTANIN ENCEANU
ALEXANDRU BRĂDĂȚAN
DANIELA CONDURACHE


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri