Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Primăria va amenaja noi parcări cu plată în municipiul Botoşani

5 martie 2020 | Administratie

Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că acestea vor fi amenajate ținând cont de solicitarea cetăţenilor, de propunerea operatorului şi de sugestiile primite pe teren.

Au fost identificate câteva locuri care pot fi transformate în parcări cu plată pentru a da posibilitatea botoşănenilor să găsească un loc de parcare liber aşa cum au cerut, chiar dacă pentru acest lucru trebuie să plătească doi le pe oră”.

Propunerile vizează zone din fața Gării, din dreptul Parcului Curcubeului pe strada Primăverii, strada Vârnav parcarea amenajată adiacentul terenului de joacă, Bulevardul Mihai Eminescu în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean, parcarea 1 Decembrie zona permise – Nord Proiect, intrarea în Piaţa Mare din zona Pod de Piatră. Se mai are în vedere şi strada Ion Pillat la intersecţia cu strada Dragoş Vodă, parcarea de la Inspectoratul de Stat în Construcţii.
Propunerile vor intra într-o dezbarere publică, unde sunt aşteptate opiniile cetăţenilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri