Cele mai citite

loader-image
Botoșani
18:38, 14 iulie 2024
temperature icon 35°C
cer senin
Humidity 24 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 8 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

Primarul comunei Coșula, Mircia Acatrinei a decedat

7 iulie 2024 | Administratie

Primarul comunei Coșula, Mircia Acatrinei a decedat. Acesta a pierdut lupta cu boala la 67 de ani.

Rămas bun domnule primar!
Rămas bun prieten drag!

Comuna Coșula este mai săracă, de astăzi. A pierdut un OM destoinic, un bun gospodar, care ani de zile și-a servit comunitatea cu demnitate, cu toată priceperea și cu toate resursele!

Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea sa, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor pe domnul primar Mircia Acatrinei. Nu ne rămâne decât să îl păstrăm în inimile noastre tot restul vieții.

Binecuvantata sa-i fie odihna vesnica. Fie ca sufletul său plin de o bunătate infinită să-și găsească pacea veșnică iar Parintele Ceresc să îl odihnească în pace între cei bineplacuți Lui.

A fost viceprimarul comunei Copălău aproape 2 mandate până în anul 2003 când în urma eforturilor susținute a reușit să reînființeze prin lege comuna Coșula.

Primar al comunei Coșula timp de 5 mandate, în perioada 2004-2024, domnul Mircia Acatrinei a căutat necontenit să îmbunătățească calității vieții comunității, dovedind în toată activitatea sa perseverență, consecvență și profesionalism. În cele cinci mandate a avut o atitudine onestă și verticală în relația cu cetățenii, depunând toate eforturile omenești pentru atragerea de investiţii și dezvoltarea comunei. În iunie a câștigat un nou mandat de primar, însă…….. Omul Mircia Acatrinei s-a stins, rămân faptele și realizările domniei sale în memoria colectivă.

Mircia Acatrinei nu a fost doar primarul comunei Coșula, a fost unul dintre liderii sociali democrați care și-a câștigat încrederea comunității datorită felului în care a știut să pună interesul oamenilor înainte de orice. A fost un prieten și un coleg bun, înzestrat cu calm, consecvență și dăruire. În toată activitatea sa a lăsat o puternică amprentă asupra tuturor celor care l-au întâlnit, fiind considerat un exemplu de determinare.

Profund îndurerați suntem alături de familia îndoliată! Acum, în aceste clipe de adâncă tristețe este foarte greu să găsim cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate. Transmitem pe aceasta cale, sincere condoleanțe și sperăm din tot sufletul ca prezența și sentimentele de compasiune ale rudelor, prietenilor și tuturor celor care le sunt alături în aceste clipe grele, să le aducă alinare și mângâiere.

Vom păstra cu gratitudine și respect amintirea neîntinată în conștiința și sufletele noastre. Nu te vom uita niciodata, domnule primar!

Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul în grădina Sa! Doamne, odihnește-l în pace pe domnul primar!”, este mesajul transmis de Doina Federovici, presedintele PSD Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri