Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Primarul Ovidiu Portariuc si-a prezentat cele mai importante obiective pentru anul 2014

31 decembrie 2013 | Administratie

primaria botosaniPotrivit edilului șef al municipiului Botosani, principalul său obiectiv îl reprezintă deschiderea șantierului pentru realizarea locuințelor pentru tineri, pe terenurile armatei. “Documentația a fost finalizată, s-a sperat să intre în ultima ședință de Guvern din acest an, asta nu s-a întâmplat insa și se vrea acum ca în luna ianuarie să intre acest proiect pentru preluarea terenurilor, urmând ca în 2014 să alocăm resursele bugetare pentru aducerea utilități și pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal urmând ca pe final de an să putem începe efectiv lucrările la partea de construcții” a spus primarul. Iar pe lista obiectivelor a fost trecută și continuarea lucrărilor la proiectul Cornișa, finalizarea lucrărilor la strada Primăverii până în toamna anului viitor, inițierea primelor proiecte pe Zona Metropolitană, cum ar fi transportul integrat și proiecte pe zona culturală, turistică, dar și modernizarea Stadionului Municipal.
Ovidiu Portariuc își dorește ca în 2014 să se înfiinteze la Botoșani și o școală de meserii. „Investitorii caută, pe lângă o infrastructură foarte bună și forță de muncă bine pregătită și adaptată la necesitățile lor. Este vorba de meserii cerute pe piața muncii din Botoșani, cum ar fi în construcții, confecții, electrotehnică, a menționat edilul botosanean. Un alt obiectiv îl reprezintă începerea lucrărilor la Teatrul Mihai Eminescu, dar și continuarea programului de asfaltări în municipiu prin includerea a încă 20 de străzi, mai ales din zone care până acum nu au beneficiat de infrastructură modernă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri