Cele mai citite

loader-image
Botoșani
16:34, 20 aprilie 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 44 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

PRO România Botoșani merge mai departe! A fost votată o nouă conducere

19 februarie 2024 | Politica

Sâmbătă, 17 februarie, delegații organizațiilor PRO România Botoșani au participat la conferința județeană de alegeri. Aceștia au desemnat prin vot noul Birou al organizației județene.

Cu unaniminate de voturi, președinte al organizației a fost ales consilierul juridic Albert Tanasă, prim-vicepreședinte fiind desemnat viceprimarul Liviu Toma, coordonatorul Organizației Municipale a PRO România.

Voturile celor care au încredere în noi merg acolo unde contează, în sprijinul comunităților, unde fiecare alegător contează! Am promis un altfel de politică și ne ținem de promisiune. Vom susține ceea ce este bine pentru Botoșani, indiferent de reprezentanții politici care vor duce la îndeplinire voința botoșănenilor! Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru votul dumnevaoastră și vă asigur că Pro România va face totul pentru ca dorințele voastre să conteze! Îi felicit pe cei aleși și pe cei care au rezistat tuturor tentațiilor și au rămas în partid! PRO România Botoșani a fost printre cele mai bune organizații la nivel național și sper să rămână și pe viitor. Cum spuneam, ⁠PRO România își continuă drumul, iar strategiile pe care le vom avea vor fi în funcție de ce se va întâmpla pe scena politică în sprijinul dumnevoatră, al botoșănenilor! Prin urmare, ⁠organizația PRO România Botoșani este deschisă la alianțe pentru a susține pe cei mai buni candidați care vor face o administrație performantă pentru cetățenii localităților din acest județ. ⁠Organizația PRO România Botoșani rămâne în inima mea și o voi susține și în continuare de la nivel central, din funcția de vicepresedinte la nivel național. Felicit noua conducere PRO România Botoșani și sunt convinsă că dorințele dumneavoastră vor fi ascultate!”, a declarat Mihaela Huncă, vicepreședintele PRO România.

Albert Tanasă le-a mulțumit celor prezenți pentru votul acordat și și-a arătat întreaga disponibilitate de a colabora cu ei în plan politic și administrativ.

Am decis să candidez pentru această funcție conștient că ne așteaptă un an foarte greu, dar, în același timp, conștient de faptul că, prin forța membrilor activi, prin dumneavoastră, vom reuși să avem rezultate bune. Vreau ca demnitatea să rămână un lucru de preț pentru noi. Vă puteți baza pe mine, iar eu am toată convingerea și speranța că mă bazez în continuare pe dumneavoastră pentru a avea rezultatele pe care ni le dorim”, a afirmat Albert Tanasă.

Liviu Toma i-a felicitat pe Albert Tanasă și pe membrii Biroului Județean. Totodată, el a felicitat-o pe Mihaela Huncă pentru funcția obținută la nivel național și pentru disponibilitatea de a fi în continuare alături de organizația județeană a PRO România.

Noi toți trebuie să ne implicăm, să avem un dialog permanent cu cetățenii din comunitatea unde locuim. Este bine ca lucrurile bune, voturile dumneavoastră care au ajutat la dezvoltarea comunității să fie cunoscute de către cetățeni. Am intrat într-un an electoral important. Noi nu ne pricepem să facem zgomot, să facem o politică în stradă, trebuie să mergem în continuare cu mesajul că suntem PRO dezvoltare și PRO administrație”, a spus Liviu Toma, adăugând că încrederea botoșănenilor este lege pentru conducerea acestei formațiuni politice.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri