PROBLEMELE MICILOR COMERCIANȚI BOTOȘĂNENI, DOMENIU DE INTERES PENTRU PARLAMENTARI

Piața botoșăneană este în perioada ei de glorie și ne bucură privirile prin culori veritabile, autentice, cu gusturi naturale obținute prin munca micilor comercianți pe care, însă, societatea nu îi promovează și nu îi susține în mod clar – de prea multe ori apelăm mai degrabă la mijloacele moderne de cumpărături, constituind cozi continuu la supermarket-urile din oraș.
În acest sens, duminică dimineață, deputatul AUR Radu Grădinaru a făcut un periplu al Pieței Mari, interesându-se de dificultățile pe care le întâmpină producătorii locali. Acesta a purtat discuții constructive în vederea găsirii unor soluții prin o viitoare adresare în parlament ale acestor probleme. Prezența sa s-a demonstrat a fi una plăcută pe la tarabele pline-ochi ale Pieței.
Din păcate, agricultura este un mijloc de subzistență care nu poate asigura un trai decent în condițiile crizei financiare pe care o traversăm. Scumpirile masive reprezintă piedici enorme în dezvoltarea comerțului local, cât și în traiul de zi cu zi.

(Visited 8 times, 1 visits today)