Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Programe de formare profesionala organizate in cadrul Proiectului ICOPRO-BT-R prin AJOFM Botoșani

20 ianuarie 2023 | Social - Educatie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (A.J.O.F.M.) Botoșani, în calitate de beneficiar al proiectului ,,ICOPROF-BT-R: Informare,consiliere,orientare profesională-Centru de sprijin pentru cariera ta”, contract POCU/717/5/1/152023, împreună cu partenerul Current Trends Consulting continuă activitățile desfășurate în cadrul acestui proiect . Astfel astăzi, în cadrul Activității A4. Furnizarea de programe de formare demarează programul – Tehnician normare, salarizare, organizare – finanțat din bugetul proiectului, program de formare care se derulează în perioada 20 ianuarie 2023 – 8 august 2023 pentru un număr de 14 persoane înregistrate – grup țintă în cadrul proiectului.

La finalizarea programului de formare, participanții vor beneficia de un sprijin financiar în sumă de 800 lei și servicii de mediere a muncii în vederea angajării.

În cursul anului 2023 se vor organiza și următoarele programe de formare: agent de securitate, ospatar (chelner), lucrător comercial, cameristă, pentru un număr total de 210 persoane din grupul țintă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri