Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

PROTEST LA DOROHOI – „Nu vrem secţie COVID 19 în oraşul nostru”

31 martie 2020 | Administratie

La nici o oră după apariţia în presă a acestei informaţii, în mediul online a apărut o petiţie, iniţiată de o tânără pe nume Anca Condrea şi intitulată “Nu vrem secţie COVID 19 la Dorohoi”, petiţie adresată Prefectului. Petiţia a fost déjà semnată de aproape 300 de dorohoieni. Printre aceştia se numără şi politicieni.

Unul dintre ei este viceprimarul Lucian Topalagă, care a fost printre primii semnatari ai petiţiei. Pe pagina sa de facebook, viceprimarul a scris o postare în care atacă mentalitatea “celor de la Botoşani” care au considerat dintotdeauna Dorohoiul drept “copilul orfan al judeţului”.

Astazi, personalul medico-sanitar din Dorohoi a declanșat astăzi un protest spontan împotriva deciziei autorităților de a transforma Spitalul Municipal în Spital Covid-19.

Aceștia s-au adunat în curtea unității medicale și susțin că unitatea nu este pregătită pentru tratarea pacienților cu coronavirus, nu au structură și personal sanitar pentru situații grave, nu au instalații de oxigen pentru ventilația pacienților, linii de gardă pentru ATI, laborator și alte secții, echipamente de protecție și dezinfectanți suficienți.

Ei s-au strâns în curtea unității și vor să afle care este soarta lor după această decizie, transmisă ieri de autorități.

Prefectul Dan Nechifor spună că în stare de urgență, decizia nu poate fi comentată.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem în stare de urgență. Trebuie să luăm măsuri și să avem pregătit un spital pentru cazurile de COVID 19. S-a luat o decizie în CJSU, trebuie respectată.”, a declarat prefectul Dan Nechifor

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri