Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

PROTEST: Zeci de angajați din sănătate au prostestat în fața Palatului Administrativ

26 aprilie 2018 | Sanatate, Social - Educatie

Angajații din sistemul sanitar, membrii ai Federației „Solidaritatea Sanitară”, au protestat astăzi în fața Institutiei Prefectului.

Aceștia au adus la cunoștință problemele din sistemul de sănătate legate de Legea Salarizarii si a regulamentului de sporuri, care au dus la scaderi de venituri pentru 10% din personalul sanitar.

„Protestele spontane din spitale nu ar fi apărut dacă Guvernul ar fi acceptat soluțiile atât legale cât și corecte financiar. Vreau să vă menționez că haosul creat în sistemul sanitar strict legea de salarizare, nu regulamentul de sporuri. Avem salariati carora nu le-au crescut salariile de baza de la 1 martie si majoriatea sporurilor din vechiul regulament care erau fixe, in noul regulament se regasesc ca sporuri variabile cu limita mai mimima decat sporul fix din vechiul regulament”, a declarat Daniel Bulboacă, lider sindical.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri