Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

PSD Botoșani depune astăzi dosarele de candidatură pentru Consiliul Județean și Primăria Municipiului Botoșani

17 august 2020 | Politica

PSD Botoșani anunță că astăzi la ora 16.00 va depune dosarul de candidatură pentru Președinția Consiliului Județean și lista de consilieri județeni, iar de la ora 16:30 dosarul pentru Primăria Municipiului Botoșani și lista de consilieri municipali.

Sunt onorată de candidatura la cea mai importantă funcție a județului. Îmi voi pune toată experiența acumulată la București ca parlamentar în slujba cetățenilor din Botoșani. Le mulțumesc colegilor mei de la7 PSD Botoșani și tuturor botoșănenilor pentru susținere și pentru semnăturile pe care le-au dat pentru candidatura mea și a echipei PSD. Îmi iau angajamentul că, după ce voi fi legitimată cu încredere de botoșăneni pe 27 septembrie, biroul meu va fi în județ, între botoșăneni. Prioritățile mele vor fi sănătatea și educația, dotarea și modernizarea infrastructurii sanitare și școlare, a infrastructurii rutiere și de utilități a localităților din Botoșani. Fiecare botoșănean și fiecare localitate contează pentru noi, nu va exista niciun fel de discriminare în realizarea obiectivelor de investiții de la nivel local”, a declarat Doina Federovici.

Toți candidații social-democrați sunt oameni bine pregătiți, care au experiență în administrația locală și care vor să se implice în rezolvarea problemelor comunităților din care provin.

Le mulțumesc botoșănenilor și colegilor de la PSD Botoșani pentru încrederea acordată, strângerea de semnături și munca pe care au depus-o pentru a ne depune astăzi candidaturile la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Botoșani. Sunt conștient că este o responsabilitate uriașă pentru a conduce acest oraș, iar botoșănenii au așteptări foarte mari de la echipa PSD. Timp de 8 ani am fost viceprimar al municipiului Botoșani și știu ce am de făcut pentru a transforma municipiul Botoșani într-un oraș frumos, care să ofere o perspectivă de viitor copiilor noștri. În primul rând mă voi ocupa pentru a le oferi condiții moderne de sănătate și educație pentru a face din Botoșani un oraș în care fiecare familie să simtă că este respectată și susținută de fiecare dată. Voi aduce la nivel de oraș și periferiile municipiului Botoșani care au fost uitate de actualul primar, vom rezolva problema locurilor de parcare și a locurilor de joacă care sunt insuficiente și voi avea cei mai buni consilieri pe care îi poate avea orice primar, cetățenii municipiului Botoșani. Știu ce am de făcut chiar de a doua zi pentru a aduce orașul Botoșani acolo unde îi este locul, în topul municipiilor fruntașe”, a declarat Cosmin Andrei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri