Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/VIDEO O mie de suflete din toate colțurile județului Botoșani au primit un licăr de speranță în Săptămâna Mare

17 aprilie 2020 | Politica

VIDEO:

Speranța că vor avea ce pune pe masă de sărbători. Aceasta a venit din partea social-democraților botoșăneni care și-au unit forțele și au demarat o campanile umanitară pentru persoanele defavorizate din județ.

Din contribuțiile lor au fost achiziționate peste 6 tone de alimente de bază, ulei, făină de grâu, zahăr, cașcaval și tradiționalii cozonaci care nu ar trebui să lipsească de pe masa niciunui român de sărbători.

Acestea au ajuns la mame văduve, bătrâni singuri și neputincioși, familii sărace cu mulți copii, în lipsuri și nevoi care umbresc această Sărbătoare creștină.

Ajutoarele alimentare au fost distribuite inclusiv de conducerea organizației județene a Partidului Social Democrat. Echipați cu mănuși și măști, conform procedurii impuse în această perioadă, Senatorul Doina Federovici, Deputatul Marius Budăi și alți social democrați au dus donațiile lor în teritoriu.

Alimentele au fost împărțite apoi oamenilor săraci de la sate și familiilor monoparentale prin intermediul președinților organizațiilor locale. Astfel, oamenii vulnerabili în fața neajunsurilor sunt încurajați că nu sunt singuri, mai ales acum, în această perioadă grea din istoria lumii și mai ales acum, de sărbători.

“Suntem în Săptămâna Patimilor dar poate pentru prima dată în istoria recentă a României această perioadă nu are doar o încărcătură spirituală deosebită ci este dublată de această criză generată de epidemia de Covid – 19. Împreună cu colegii parlamentari, primari, consilieri județeni și locali, directori de instituții, alți membri ai organizației noastre ne-am mobilizat și am încercat să aducem puțină alinare unor oameni care oricum aveau nevoie de ajutor și înainte. Mulțumesc colegilor care au răspuns pozitiv și imediat acestei inițiative. Unii vor spune că e prea puțin dar înainte de a fi politicieni noi, social – democrații înțelegem să fim OAMENI. Alții poate vor spune că nu era nevoie de un comunicat de presă. Dar am ales totuși această variantă de comunicare tocmai pentru a-i îndemna pe toți cei care vor și pot să ajute să o facă. Felicitări celor care au ajutat până acum și respect pentru cei care o vor face și de acum încolo. În această perioadă de criză ne dăm măsura calității noastre de creștini, cetățeni, popor și nație. Anul acesta sărbătorim Paștele departe de cei dragi dar nimic nu ne oprește să AJUTĂM fiecare după posibilități.”” a declarat președintele PSD Botoșani, Doina Federovici.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri