Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Râul Prut a inundat câteva grădini și un drum național

26 iunie 2020 | Eveniment

Potrivit datelor furnizate de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, astăzi dimineață, la ora 06.00, râul Prut măsura la Rădăuți Prut 866 cm, cu 266 cm peste cota de pericol, cu patru cm mai mult fata de ora precedenta. La aceasta cotă, apa nu a ajuns la casele aflate în zona inundabila din Rediu și Rădăuți Prut. Au fost inundate cateva grădini. Pe timpul nopții, pompierii împreună cu lucrători ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoșani, Primăriei Rădăuți Prut și ai Administrației Bazinale de Apa Prut Bârlad au construit un dig de apărare artificial pe DN 29 A, între Rădăuți Prut și Rediu.

La această oră, DN 24 C, între Rădăuți Prut și Miorcani este inundat în zona podului de pe raza localitatii Rădăuți Prut, în proximitatea bisericii.
Echipajele ISU Botoșani au patrulat toată noaptea și au monitorizat situația, fiind pregătiți sa intervină în orice moment.
La Oroftiana, raul Prut măsura la aceeași ora 676 cm, cu 26 cm peste cota de pericol, in scădere cu opt cm.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri