Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

RĂZVAN ROTARU: „Cât de ticăloși puteți să fiți domnilor Orban și Bogdan să o țineți cu petrecerile și alegerile, în timp ce românii sunt prinși sub prăpădul inundațiilor! „

24 iunie 2020 | Politica

Deputatul PSD Botoșani Răzvan Rotaru este oripilat de lipsa de reacție a principalilor factori de decizie din PNL față de inundațiile catastrofale care au pus stăpânire pe mai multe județe din România în ultimele zile.

Viiturile se revarsă peste țară, iar liberalii de frunte, Ludovic Orban și Rareș Bogdan o țin dintr-o petrecere în alta cu whisky și havane fără niciun fel de tresărire față de românii care își pierd case, gospodării și rămân pe drumuri. Tupeul și ticăloșia guvernanților liberali nu are limite. Se laudă zilnic la televizor și în conferințe de presă că au pregătite proiecte de miliarde de euro pentru infrastructura din România. În realitate ei se ocupă cu chermezele și înșurubarea pilelor și rudelor pe funcții pentru a obține sponsorizări în campaniile electorale care urmează”, a declarat Răzvan Rotaru.

Inundațiile au pus stăpânire pe România, iar liberalii fac concurs de investiții pe hârtie! Toți cei care au suferit pagube, toți cei care și-au pierdut casele și gospodăriile așteptau ajutor din partea Guvernului Orban, nu vorbe goale despre investiții inexistente și lamentări din fotoliu de la vilele de protocol!

Asta e guvernarea PNL! De fiecare dată când apare o problemă îi abandonează pe oameni! Așa au făcut cu personalul medical din spitale când a început epidemia de COVID, așa au făcut cu IMM-urile pe care le-au băgat în faliment, așa au făcut cu fermierii pe care i-au lăsat fără programe de susținere, așa au făcut cu elevii și pensionarii cărora le amputează alocațiile și pensiile!

În timp ce toată țara e sub coduri de inundații, iar oamenii rămân fără agoniseala de o viață, liberalii se plimbă prin sediile de partid și fac strategii electorale! România se îneacă la propriu, iar Orban anunță alocări impresionante de fonduri pentru șosele și autostrăzi imaginare! Niciun ministru liberal nu are timp de sinistrații care au rămas pe drumuri din cauza inundațiilor devastatoare din mai multe județe ale țării! Miniștrii PNL le explică românilor cât de mult a plouat, în loc să meargă în teritoriu să vadă cum îi salvează pe oamenii afectați și cum le rezolvă problema locuințelor luate de ape”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri