Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică, socială și politică în plină epidemie de coronavirus”

12 martie 2020 | Politica

Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru, prezent la votul din Plenul reunit al Parlamentului pentru votul de învestitură al guvernului Cîțu consideră că PNL prin retragerea premierului desemnat adâncește haosul și nesiguranța care au pus stăpânire pe România în guvernarea liberală.

Iresponsabilitatea lui Iohannis și a liberalilor bagă România în criză economică și socială în plină epidemie de coronavirus. Este o sfidare și o bătaie de joc la adresa fiecărui român care așteaptă măsuri concrete și reale împotriva epidemiei de coronavirus. Nu poți să lași o țară neguvernată și să mimezi că te ocupi de problemele românilor. Să le fie rușine că au ajuns să se joace cu viața cetățenilor”, a declarat Răzvan Rotaru.

PSD este singurul partid care propune un plan de intervenție împotriva coronavirusului.

„PSD a propus un plan coerent de acțiune care să asigure resursele pentru combaterea epidemiei de coronavirus și sprijin pentru domeniile economice cele mai afectate. Este un demers cu atât mai necesar cu cât actualul guvern interimar improvizează și nu a anunțat nimic concret pentru a contracara efectele crizelor cumulate, coronavirus, economică și politică”, a subliniat deputatul PSD.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri