Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Reabilitarea Pieţei Viilor va costa 200.000 de euro

18 martie 2014 | Administratie

piataPână la sfârșitul lunii aprilie Piața Viilor din municipiul Botoșani va intra în reabilitare, lucrările urmând a fi executate cu fonduri europene în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova, printr-un proiect ce priveşte dezvoltarea sectorului agricol prin crearea unei reţele agricole transfrontaliere. Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, pe perioada cât se va desfășura investiția, tarabele comercianților vor fi mutate în parcarea din imediata apropiere. “După ce vom muta comercianții va fi un inconvenient pentru cei care vin cu mașinile la piață, dar acesta este singurul mod de a rezolva situația pe perioada lucrărilor. Suntem în faza în care se contractează lucrările” a precizat directorul Urban Serv. Pe lângă reabilitarea propriu zisă a spaţiilor unde producătorii vor putea să îşi vândă marfa, la Piaţa Viilor va fi creat şi un colţ expoziţional pentru produse fabricate în zona transfrontalieră. În cadrul proiectului vor fi realizate lucrări de amenajare, igienizare şi dotare. Capacitatea de ocupare a pieţei şi perimetrul vor fi mărite astfel încât să poată funcţiona pe întreaga perioadă a anului, fără întreruperi din cauza vremii nefavorabile. După modernizare, Piaţa Viilor va avea o suprafaţă totală de 1.311 metri pătraţi, platoul acoperit va fi extins cu structură metalică, va fi realizat un acoperiş din panouri termoizolante, şi se vor crea cinci accese separate pentru persoane.
Spaţiul în care în prezent funcţionează piaţa va fi închis cu panouri termoizolante şi tâmplărie din profile de aluminiu cu geam termoizolant. Durata de implementare a proiectului este de 22 de luni. Reabilitarea Pieţei Viilor costă circa 200.000 de euro.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri