Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Regele naiului, maestrul Gheorghe Zamfir în concert la Botoșani

14 noiembrie 2022 | Video

Regele naiului, maestrul Gheorghe Zamfir a sustinut vineri seară, un concert aniversar pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, din municipiul Botoșani, la implinirea celor 70 de ani a Filarmonicii de Stat „George Enescu”.

Spectacolul, intitulat „Gheorghe Zamfir și prietenii”, a fost dirijat de Daniel Jinga. Pe scenă, alături de artiștii Filarmonicii din Botoșani, au mai urcat tenorul Alin Stoica, soprana Rodica Anghelescu, primtrompetistul Mirel Manea, care este și managerul instituției de cultură și Felix Goldbach la clarinet.

Interpret, compozitor și muzicolog, Gheorghe Zamfir are o carieră absolut fabuloasă, de peste 55 de ani, care înseamnă peste 300 de lucrări compuse, trecând prin toate stilurile – folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic şi un repertoriu interpretativ care acoperă perioadele barocă, clasică şi contemporană.

La eveniment a participat ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, prezent în Botoșani la invitația conducerii Filarmonicii de Stat „George Enescu”, Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean Botosani si Cosmin Andrei, primarului munucipiului Botosani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri