Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Rețeaua Medicală Arcadia anunță lansarea serviciilor medicale de telemedicină ArcadiaLine pentru pacienți 

31 martie 2020 | Administratie

Furnizorul de servicii medicale Arcadia, cea mai mare rețea privată de sănătate din regiunea Moldovei, anunță lansarea serviciilor medicale de telemedicină ArcadiaLine pentru a veni în sprijinul pacienților din zona de Nord-Est, și nu numai, în contextul crizei COVID-19 și a ultimelor măsuri de siguranță anunțate de autorități pentru populația României. 

Sistemul de telemedicină implementat de rețeaua Arcadia permite pacienților să discute cu medicul specialist de care au nevoie, pentru a obține răspunsuri certificate la întrebări pe diverse probleme medicale – de la afecțiuni cronice care necesită monitorizare zilnică, nelămuriri legate de schema de tratament recomandată pentru un diagnostic recent, ajutor medical pentru familie și până la simptome noi cu care aceștia se confruntă. Astfel, pacienții Arcadia pot beneficia de experiența unui consult de specialitate, similară cu cea din Centrele Medicale Arcadia, din siguranța propriului cămin.

“Sănătatea pacienților noștri este foarte importantă pentru Arcadia, mai ales în actualul context epidemiologic. Astfel, pentru că ne dorim să fim conectați, în continuare, la nevoile acestora, le vom pune la dispoziție serviciile medicale de telemedicină ArcadiaLine, prin intermediul cărora pacienții vor putea să programeze o discuție cu un medic specialist, indiferent de locul în care se află. Cu ajutorul acestui sistem, persoanele care au nevoie de asistență medicală au posibilitatea de a intra în contact direct cu unul dintre cei 100 de profesioniști din peste 40 de specialități medicale disponibile în rețeaua noastră. În acest fel, ne asigurăm că suntem alături de pacienții noștri și că le oferim suport specializat, în situația în care nu pot ajunge în clinicile noastre. În plus, le garantăm confidențialitatea informațiilor transmise și primite, pentru a le fi alături în această perioadă”, a declarat dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia.

ArcadiaLine, un serviciu ușor și eficient pentru pacienți 

Pentru a comunica rapid cu personalul medical Arcadia, pacienții trebuie să urmeze o serie de pași foarte simpli:  

programează o discuție cu unul dintre medicii Arcadia la numărul 0232920, Call Center Arcadia, unde consilierii Arcadia le vor putea oferi detalii despre specialitățile și medicii disponibili, dar și tarifele aferente serviciilor solicitate;

transmit documentele personale medicale și află modalitatea prin care își pot transfera dosarul medical în clinica unde și-au programat consultația telefonică;

intră în legătură telefonică cu medicul, conform programării, iar la finalul discuției primesc recomandarea sau schema de tratament prescrisă de doctor;

verifică e-mail-ul pentru a se asigura că au primit recomandarea specialistului și urmează, mai departe, instrucțiunile acestuia. 

Prin intermediul serviciilor de telemedicină implementate de rețeaua privată Arcadia, persoanele care au nevoie de asistență medicală pot apela la peste 100 de specialiști din aproape toate cele 40 de specialități medicale. Pentru mai multe informații despre ArcadiaLine, puteți vizita pagina de website https://www.arcadiamedical.ro/arcadialine

DESPRE ARCADIA- Spitale și Centre Medicale

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 1 milion de pacienți au ales serviciile Arcadia din 2010 și până în prezent.

www.arcadiamedical.ro 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri