Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Revenirea în funcția de manager la Mavromati a Liviei Mihalache, a aprins spiritele la Spitalul Județean

15 mai 2020 | Administratie

Medicul Livia Mihalache și-a preluat de astăzi postul de conducere a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Și totuși pare o chestiune de timp până când cel mai probabil va fi revocată din nou din funcție. Revenirea în funcție nu a fost și pe placul unor colegi de la Mavromati. Astfel, medicul Bogdan Alexandroaie într-o postare făcută pe facebook își arată nemulțumirea față revenirea în funcția de manager a Liviei Mihalache.

„Au trecut deja 8 saptamani de pandemie. 15 mai 2020, o zi asteptata cu bucurie de majoritatea romanilor(de inteles dupa acesta perioada grea) , dar o zi neagra(a cata ?) pentru cadrele medicale din Spitalul Judetean Mavromati. Expirarea perioadei de urgenta, inseamna expirarea mandatului, extrem de scurt, a unui manager care si-a pus toata puterea si sufletul, pentru binele Spitalului si a pacientilor, avand in vedere dezastrul in care am fost aruncati de catre predecesorii fara idei si capacitate de comunicare. Ceea ce s-a distrus, in 5-6 saptamani, e greu de reparat, dar cu toate astea, incet, cu colaborare, bunavointa, idei si multa munca, impreuna cu noua echipa (dr. Malancea si dr. Radu de Spitalul Judetean si dr. Adascalitei de la DSP) am reusit sa „spalam intunericul ” in care am fost aruncati atat noi cat si pacientii. Acum, cand lumina incepe sa razbata in viata tuturor(pacienti si cadre medicale), solicitam Ministerului Sanatatii, d-lui ministru Tataru, sa se gandeasca bine si sa actioneze in consecinta, ca sa nu revenim in acel „ev mediu” de indolenta si necunoastere in care am trait pana acum 3 saptamani. Atat eu, si cred ca sunt in asentimentul colegilor, dorim, prelungirea mandatelor actualei conduceri, numite prin ordin de ministru, pentru ca impreuna , sa o scoatem la capat si sa putem acorda servicii medicale de calitate pentru pacienti, pentru ca ei au nevoie si noi. Asta ne dorim! In alte conditii, cu siguranta, eu ma voi retrage pentru ca nu vreau sa fiu partas la genocidul care a stat sa izbucneasca. Domnule Ministru, daca va pasa de sanatatea botosanenilor, actionati in consecinta. Noua ne pasa!!!”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri