Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Român MORT, în Germania, între zilierii trimiși la sparanghel

15 aprilie 2020 | Eveniment

Publicația DER SPIEGEL titrează că un muncitor sezonier român, ajuns în ultimele zile, a murit, din cauza coronavirusului la Bad Krozingen în Baden-Württemberg, la sud-vest de Freiburg. Bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în camera sa pe 11 aprilie. La început, cauza morții a fost neclară. Un test pentru Covid-19 a fost pozitiv, iar ministerul de Interne din Stuttgart a confirmat cazul.

Potrivit informațiilor SPIEGEL, românul a ajutat la recoltarea sparanghelului la Krozingen. Înainte de a muri, el s-a plâns de tuse și că îi curgea nasul. După moartea sa, departamentul de sănătate al districtului Breisgau-Hochschwarzwald a luat măsuri, conform informațiilor SPIEGEL, pentru a preveni o nouă izbucnire a epidemiei printre muncitorii sezonieri.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, iar persoanele de contact ale românului sunt examinate pentru posibile cazuri de infecție. Românul mort se află între sutele de muncitori sezonieri care se află în Baden-Württemberg. Cererea de lucrători sezonieri este mare în această regiune agricolă, mai ales că recolta de sparanghel este acum în plină desfășurare. Întreprinderile de fructe, legume și vinicultură caută urgent muncitori.

Conform informațiilor SPIEGEL, românul care se afla la Bad Krozingen era în Germania de mai mult timp. Se pare că a intrat în Germania pe 20 martie.

SURSA www.stiripesurse.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri