Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

ROXANA FLORENTINA ȚURCANU: „Copii au nevoie de locuri de joacă în fiecare cartier al municipiului Botoșani!”

21 august 2020 | Politica

De-a lungul anilor și pe măsură ce a evoluat, municipiul Botoșani a rămas în urmă la capitolul locuri de joacă. Copiii din cartierele orașului suferă din cauza lipsei acestor spații atât de necesare ca ei să crească și să se distreze într-un mediu educativ de joacă.

Vizitele din cartierele municipiului și discuțiile purtate de candidata ALDE la Primăria municipiului Botoșani – Roxana Florentina Țurcanu cu botoșănenii, au relevat o tristă realitate în ceea ce privește locurile de relaxare destinate copiilor, aspect pe care aceasta dorește să-l remedieze, în calitate de edil.

Copiii din Botoșani nu au multe alternative unde să își cheltuiască surplusul de energie, nu au spații libere în care să se joace în siguranță și nu se pot bucura de beneficiile acestor locuri special amenajate în care își pot dezvolta relațiile de prietenie. Am un sentiment de tristețe ori de câte ori privesc copiii jucându-se în mijlocul străzii și expunându-se astfel pericolelor și caut să identific în fiecare zonă a municipiului pe care o străbat, locuri care s-ar preta construcției unor spații de joacă pentru cei mici. Sunt nenumărate cartiere în acest oraș care n-au avut niciodată un loc special amenajat pentru copii, deși generații întregi s-au născut și au crescut acolo și zone în care au fost construite astfel de spații, dar fie au fost desființate, fie au fost lăsate în paragină, fie sunt închise pe motivul distanțării sociale”, a spus candidata ALDE la Primăria municipiului Botoșani

Aceasta a promis că va aloca resursele bugetare necesare pentru ridicarea în fiecare cartier botoșănean a câte unui loc de joacă pentru copii, precum și pentru renovarea și modernizarea spațiilor existente. Cartierul Tulbureni, ANL Cișmea, str. Primăverii și Grivița, precum și în alte zone ale orașului, se vor bucura de spații de recreere moderne pentru cei mici, dacă reprezentanta ALDE va conduce municipiul.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri