Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani: „Botoșaniul merită mai mult decât pot oferi aleșii din fruntea Municipiului și a Consiliului Local!”

9 iunie 2020 | Politica

Peste tot în țară ne mândrim cu minunatul nostru oraș, micuț dar cochet, devenit cunoscut mai ales prin prisma marilor personalități care s-au născut la Botoșani. 

Din păcate, frumusețea unui asemenea oraș trebuie întreținută și îmbunătățită, nu doar în zona centrală, ci peste tot, incluziv în zonele periferice ale Botosaniului. Acest lucru se poate observa de oricine care face un tur al orașului, printre aleile din
De aceea, ALDE Botoșani solicită încă o dată Consiliului Municipal Botoșani să nu mai blocheze, din considerente politice, dezvoltarea municipiului și credem că cetățenii nu au nici o vină pentru a suporta în continuare circul pe care îl fac aleșii locali din Consiliul Municipal Botoșani.

Le aducem la cunoștință că în locul contrazicerilor politice din cadrul ședintelor de CL, să-și facă timp și să meargă pe jos pe aleile dintre blocuri și să observe că nu sunt suficiente locuri de joacă pentru copii în cartierele respective, de asemenea curățenia lasă de dorit în multe locuri din oraș, nu s-au văruit în primavară bordurile și copăceii, nu s-a tăiat peste tot surplusul de vegetație, gunoaiele sunt împânzite la ghenele de gunoi din multe cartiere.

Ceea ce trebuie tratat cu maximă seriozitate, observ că sunt trecute pe planul doi de către aleșii locali din municipiul Botoșani, referindu-mă în primul rând la siguranța cetățeanului, îngrijirea spațiilor verzi, existența multor drumuri pietruite într-un municipiu, reședință de județ, dar și cu lipsa utilităților în anumite zone din municipiu și ceea ce ne macină pe toți de ani de zile este Teatrul „Mihai Eminescu„ care a fost transformat, din păcate, într-o ruină. Dau vina unii pe alții și nimeni nu face nimic, au multă treabă, nu stiu de ce nu înțeleg că trebuie să trateze cu responsabilitate mandatul pe care l-a primit fiecare dintre ei. Trebuie să fie activi și să facă lucruri bune pentru municipiul Botoșani, măcar acum în al 12-lea ceas”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

Având în vedere că vremea s-a încălzit, fiind deja în luna iunie și dacă nu suntem responsabili cu tot ce înseamnă curățenia și preluarea gunoaielor din municipiu putem afecta viața și sănătatea botoșănenilor. 

Aleșii locali au datoria față de cetățeni să sprijine toate activitățile necesare pentru a trăi într-un oraș curat și frumos. Acest lucru nu o pot face doar din birouri sau din sala de ședintă, trebuie să meargă prin oraș, să observe ceea ce trebuie îmbunătățit pentru a le putea îndrepta.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri