Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Salvatorii botoșăneni donează pentru viață!

10 septembrie 2020 | Eveniment

Astăzi, începând cu ora 08.00, mai mulți pompieri militari botoșăneni au venit în ajutorul celor cu probleme medicale grave, donând sânge.

În contextul pandemiei de coronavirus, numărul donatorilor de sânge a scăzut considerabil, motiv pentru care Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat o campanie de donare de sânge în perioada 07-11 septembrie, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, pentru a acorda un sprijin celor a căror viață depinde de o picătură de sânge, precum și pentru a încuraja acest demers în rândul cetățenilor.

Oamenii trebuie să cunoască faptul că sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit, iar un donator poate salva până la trei vieți în urma acestei acțiuni responsabile.

Donarea de sânge trebuie să continue!

Haideți ca prin gestul nostru să oferim o șansă la viață!

Mesajul pe care vrem să îl transmitem în cadrul acestei acțiuni este: „Vrei să ajuți? Arată că-ți pasă! Mergi și donează! Fiecare dintre noi poate fi în locul celor care așteaptă picătura de sânge!”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri