Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Sancțiuni de peste 24.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind câinii periculoși

21 aprilie 2024 | Infractional

La data de 20 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani împreunp cu cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale privind gestionarea câinilor fără stăpân, precum și a verificării modului de respectare a măsurilor impuse de lege privind deținătorii de exemplare canine ce fac parte din categoriile de câini periculoși potrivit OUG 55/2002 .

Activitățile au fost desfășurate în municipiul Botoșani, prilej cu care au fost verificate 60 de locații, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.200 de lei,

În urma nergulilor constatate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 de lei, pentru nerespectarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri