Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

COVID-19: Sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare

30 martie 2020 | Infractional

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, in ultimele 24 de ore, 80 de jandarmi au acționat în sistem integrat în cadrul misiunilor de prevenire a răspândirii coronavirusului COVID-19 (paza centrelor de carantină, misiuni de ordine publică, însoțire autovehicule, verificări la domiciliu ale persoanelor aflate în izolare), fiind aplicate 59 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.250 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare.
La rândul lor, polițiștii au verificat 1.350 persoane izolate la domiciliu și 123 de localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. Au aplicat 119 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 240.000 de lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurilor de izolare în valoare de 500 de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri