Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Săptămâna ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ

17 mai 2024 | Eveniment

Pe parcursul acestei săptămâni, Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani prin Biroul Siguranța Școlară, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani și alți parteneri instituționali au desfășurat activități tematice de informare, conștientizare și prevenire a comiterii de fapte antisociale.

Activitățile desfășurate sub semnul primei ediții a ”Săptămânii ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ” au vizat domenii prestabilite de discuții, respectiv prevenirea violenței în mediul școlar, prevenirea faptelor de bullying și cyberbullying, precum și cele de criminalitate informatică, prevenirea consumului și traficului de droguri, în rândul elevilor și prevenirea infracţiunilor la viața sexuală și violarea vieții private.

În încheierea ediției curente a ”Săptămânii ȘCOALA ÎN SIGURANȚĂ”, elevii Colegiului Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani s-au întâlnit cu polițiștii Biroului Siguranța Școlară, reprezentanții Inspectoratului Școlar Botoșani și cei ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Suceava.
Subiectele de discuție s-au focusat pe conduita de urmat în vederea prevenirii victimizării prin traficul de persoane, în toate formele acestuia.

La activitățile de informare și prevenire desfășurate în unitățile de învățământ în cursul acestei săptămâni au participat peste 1.000 de elevi.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri