Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Şcoală de şoferi online plătită cu aproximativ 5000 de euro

8 ianuarie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui bărbat, cu dublă cetățenie Azerbaidjan şi Suedia, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care era fals.

În data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Suedia, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 22 de ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia, valabil pentru toate categoriile.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a urmat o şcoală de şoferi online, a achitat suma de 4.800 de euro şi a primit permisul de conducere, fără a avea cunoştinţă că este fals.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri