Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Se caută un nou spațiu pentru Centrul Local de eliberare a permiselor auto din Dorohoi

14 noiembrie 2023 | Administratie

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a vizitat, marți, sediul Centrului Local Dorohoi al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Ulterior a avut o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, Comisar șef Costîn Tudor – Împuternicit șef al IPJ Botoșani, Inspector principal Sorin Stoleriu – Împuternicit Şef Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.
Întâlnirea face parte din seria demersurilor întreprinse pentru identificarea unui spațiu nou pentru sediul Centrul Local Dorohoi al SPCRPCÎV.

”Adresabilitatea este mare la acest centru local de la Dorohoi, care deservește aproximativ 90.000 locuitori cu vârsta mai mare de 16 ani din municipiul Dorohoi, orașul Darabani și 22 comune. De aceea ne dorim să creăm cele mai bune condiții pentru locuitorii județului și vom reuși acest lucru în cel mai scurt timp. Vom operaționaliza un spațiu nou, facilitând astfel accesul cetățenilor la operațiuni din domeniul înmatriculării vehiculelor, un lucru important pentru oamenii din această zonă.” a declarat prefectul Sorin Cornilă.
Centru local suplimentar

Începând cu data de 22.09.2020 a fost pus în aplicare la nivelul Instituției Prefectului Județul Botoșani prevederile Ordinului M.A.I.139/2020, privind înființarea centrului local suplimentar, în municipiul Dorohoi, unde se desfășoară activitățile de preluare a documentelor necesare tuturor operațiunilor din domeniul înmatriculării vehiculelor și eliberare a dovezilor înlocuitoare a certificatelor de înmatriculare precum și a plăcilor cu numere de înmatriculare sau provizorii, iar verificările necesare realizării acestor operațiuni și implementarea datelor aferente se efectuează la sediul principal al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani.

Activitatea centrului local suplimentar se desfășoară în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.30 – 14.30, fiind desemnat un lucrător de la compartimentul înmatriculări și evidența vehicule rutiere pentru prelucrarea documentelor de înmatriculare.
În cursul anului 2022 au fost depuse la Centrul Local Dorohoi un număr de 3.218 cereri pentru înmatricularea / transcrierea / radierea vehiculelor, autorizare provizorie, emitere duplicat certificat de înmatriculare și numere de înmatriculare, iar în primele 9 luni ale anului 2023 un număr de 2.851 astfel de cereri.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri