Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Se împart ajutoarele alimentare de la UE

20 decembrie 2014 | Administratie

ajutoareAjutoarele alimentare oferite de Uniunea Europeană au ajuns şi în municipiul Botoşani, unde 11.000 de persoane aşteaptă cele 22.000 de pachete. Ovidiu Portariuc, primarul municipiului, a anunţat că distribuirea produselor va începe luni, la ora 8.30, la Incubatorul de afaceri.

Dorin Burlacu, directorul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, a precizat că la Botoşani au fost aduse 1.700 de pachete, pentru 850 de persoane. În prima zi vor fi distribuite produsele la 500 de persoane, după un sistem cu bonuri de ordine. Deşi există dorinţa de a asigura produse la cât mai mulţi botoşăneni, oficialul a explicat că aceasta depinde şi de modul în care furnizorul va livra aceste pachete. Iar, potrivit subprefectului Gelu Ţigănucă, dintre cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, 21 au intrat deja în posesia alimentelor. Cei 88.000 de beneficiari primesc cate şase kilograme de făină de grâu, şase kilograme de mălai, 800 de grame de paste făinoase, patru litri de ulei, patru kilograme de zahăr, opt conserve de carne de porc, şase de carne de vită şi 10 conserve de pate de ficat.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri