Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Se poate și în România!

17 aprilie 2024 | Politica

Se poate și în România!
Pe mandatul guvernului Ciolacu și într-o lume în continuă schimbare, România demonstrează că poate fi nu doar participant, ci lider în cursa dezvoltării industriale. Cu un salt de 2,7% în creșterea producției industriale, țara noastră se poziționează pe locul 5 în Uniunea Europeană.

Analizând cifrele, vedem cum inițiativele Guvernului Ciolacu au avut un impact direct asupra sectoarelor cheie:
– Substanțe și produse chimice, materiale de construcții și industria metalurgică au înregistrat creșteri de producție între 15-20%.
– Comparativ cu media UE de creștere de doar 0,7%, România a avut o performanță de aproape 4 ori mai bună.
– Avansul din februarie 2024 față de aceeași perioadă a anului precedent arată o creștere de 0,2% ca serie brută.

Aceste rezultate nu sunt doar niște cifre lipsite de conținut, ci o dovadă a vitalității și dinamismului economiei noastre. Programul „Fabricat în România” nu este doar un slogan, ci o realitate palpabilă care susține și promovează producția autohtonă.

Stabilitatea politică creată de această majoritate politică se reflectă în stabilitatea economică, iar acest lucru este confirmat de menținerea ratingului de țară cu perspectivă stabilă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri