Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Semnal de alarmă tras de un parlamentar : „Apel urgent către Guvern! Testați tot personalul medical din Botoșani și dotați unitățile sanitare din județ cu echipamente complete de protecție!”

2 aprilie 2020 | Politica

„Amenzi și dosare penale, în loc de teste și echipamente pentru medici! Asta face Guvernul!

Guvernul ar trebui să facă teste cât mai multe și să asigure echipamente pentru medici. Dacă amenzile sunt mai multe decât testele, înseamnă că Guvernul nu și-a făcut treaba! Dacă banii obținuți din amenzi și dosare penale sunt mai mulți decât valoarea echipamentelor cumpărate pentru medici, înseamnă că ești un stat cinic, incapabil să gestionezi o situație de criză!

Guvernul nu face nimic pentru medici și cetățeni, dar pretinde o conduită responsabilă de la cei pe care nu îi protejează!
Guvernul cere oamenilor să accepte restricții, dar nu își face treaba în lupta cu pandemia!

Singura „performanță” a Guvenului Orban în gestionarea pandemiei este aplicarea măsurilor de forță – la asta se pricep cel mai bine! – cel puțin asta comunică președintele Iohannis. Câte amenzi și dosare penale s-au făcut!„, este apelul făcut de senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri