Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

SENATOR Doina Federovici: „Este evident NIMENI nu mai poate conta pe guvernarea PNL să ia măsuri responsabile, temeinice, justificate”

15 mai 2020 | Politica

Bilanțul negru al dezastrului de la Botoșani la finalul stării de urgență. Așa a știut PNL prin reprezentanții locali și naționali să gestioneze pandemia la Botoșani:
Cazuri confirmate – 646 – locul 5 pe țară, iar dacă raportăm această cifră la populația județului, de fapt județul Botoșani ocupă locul 3 pe țară la acest capitol. Fără cuvinte.
Decese înregistrate – 41
Cuantum amenzi – 5.500.000 lei – doar în perioada 16.03.2020-14.04.2020.
Dragi botoșăneni,
Au început „Zilele prostiei PNL” de CO-VID legislativ. Guvernul a încercat să acopere în NOAPTEA MINȚII prostia de a fi trimis Legea stării de alertă prea târziu la Parlament. A emis două acte normative (OUG și Hotărâre pe starea de alertă), ambele neconstituționale, nule, inaplicabile și FĂRĂ SANCȚIUNI.
DUPĂ NOAPTEA MINȚII, ÎNCEP TREI ZILE ALE PROSTEII PNL, FĂRĂ REGLEMENTĂRI APLICABILE PENTRU Pandemie.
În aceste 3 zile de Co-vid legislativ, până luni, când va intra în vigoare legea votată de Parlament, SINGURUL LUCRU CARE NE APĂRĂ de îmbolnăvire rămâne #PROPRIA_RESPONSABILITATE. În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Și asta doar din prostia Guvernului Orban!
Așadar vă recomandăm să respectați regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale! Depinde DOAR de fiecare român SĂ FIE RESPONSABIL, să aibă grijă de el și de familia sa și să fie prevăzător.
PSD îi îndeamnă pe toți românii, ca indiferent de prostiile și haosul guvernării PNL, să se comporte ca și până acum, să mențină distanța socială, să se protejeze și să nu profite de faptul că timp de câteva zile nu se pot da sancțiuni pentru a nu risca să se infecteze și să răspândească epidemia.
Este evident NIMENI nu mai poate conta pe guvernarea PNL să ia măsuri responsabile, temeinice, justificate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri