Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Senatorul Doina Federovici a fost aleasă vicepreședinte la nivel național în urma Congresului Extraordinar al PSD

23 august 2020 | Politica

În urma votului colegilor mei din toată țara, astăzi am fost aleasă în echipa de conducere a partidului: vicepreședinte – domeniu dezvoltare regională.
Le mulțumesc tuturor pentru susținere. Îi voi reprezenta cu demnitate și cinste în echipa națională a PSD.
În urma organizării Congresului Extraordinar al PSD de astăzi am demonstrat încă o dată că PSD este cel mai serios partid din România, care urmărește interesele cetățeanului pe baza unui proiect de țară concret și care este permanent alături de toate categoriile sociale, indiferent că este la Guvernare sau în Opoziție.
Principalul partener al nostru a fost și va fi întotdeauna cetățeanul, indiferent de poziția pe care o ocupă în societatea românească.
Acum la Congres, PSD a demonstrat că a învățat din toate greșelile trecutului și este pregătit să-și asume un plan structurat pentru o guvernare autentică, pentru oameni și alături de ei, nu separat într-un grup restrâns cum se întâmplă PNL.
Îi asigur pe toți colegii mei de la Botoșani și din fiecare județ că îi voi reprezenta cu demnitate și cinste în echipa națională a PSD și voi fi oricând la dispoziția lor. Am încredere că alături de noua echipă a partidului, alături de doamna Gabriela Firea ne vom îndeplini misiunea politică față de românii care s-au săturat de indiferența cu care i-au tratat liberalii.
Avem obligația să nu îi dezamăgim și să revenim la guvernare pentru a opri cât mai repede haosul generat de PNL în toate domeniile de activitate.
Pentru mine pe primul loc este promovarea interesului local al județului Botoșani.
Pentru mine și pentru echipa PSD Botoșani, fiecare botoșănean contează.
Principalii noștri aliați sunt oamenii din fiecare localitate din județul Botoșani!
, a declarat senatorul Doina Federovici.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri