Cele mai citite

loader-image
Botoșani
20:48, 17 iulie 2024
temperature icon 25°C
cer acoperit de nori
Humidity 60 %
Wind 17 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 34 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:32
Sunset Sunset: 20:05

Ultimele Știri

Sînziana Secrieru este noul președinte interimar al organizației municipale PNL Botoșani

18 iunie 2024 | Politica, TOP Stiri

Ca urmare a rezultatului slab obținut de organizația PNL a municipiului Botoșani, domnul Cătălin Flutur părăsește conducerea organizației. Astfel, PNL Botoșani intră într-un amplu proces de reformare, astfel încât să poată readuce organizația pe o direcție care să se regăsească în topul opțiunii de vot a botoșănenilor.

Cea care va prelua funcția de președinte interimar al organizației PNL Botoșani este doamna Sânziana Secrieru, căreia îi revine o sarcină deloc ușoară, aceea de a reforma organizația municipală, de a livra performanță și de a obține un scor victorios la următoarele rânduri de alegeri.

„Îi mulțumesc domnului Cătălin Flutur pentru contribuția adusă Filialei, însă scorul obținut în urmă cu o săptămână ne arată că am fost foarte departe de o victorie și ne determină la schimbări majore și extrem de necesare. Începând de astăzi, Filiala PNL Botoșani are responsabilitatea de a accede la un scor victorios, iar acest lucru nu se mai poate întâmpla sub actuala conducere. În acest context, mă văd obligat să iau măsuri reformatoare. Este singura soluție. Botoșănenii au mereu dreptate și ne-au arătat prin vot că, momentan, nu suntem în topul preferințelor domniilor lor, iar mie îmi revine responsabilitatea să schimb asta.”

Valeriu Iftime – Președinte PNL Botoșani

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri