Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

„Soacra cu trei nurori” – ultimul spectacol in cadrul Programului POVESTIRI DIN COPILĂRIE

26 martie 2024 | Cultura

În această săptămână Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită să vizionați ultimul spectacol după Ion Creangă din Programul „Povestiri din copilărie”!

Aşadar, vă aşteptăm în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizionaţi spectacolul „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, în zilele de:

– joi, 28 martie 2024, de la orele 18:00

– sâmbătă, 30 martie 2024, de la ora 11:00

– duminică, 31 martie 2024, de la orele 11:00 şi 12:30

Regia artistică şi muzica: Mihai Donţu; scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu,

Din distribuția spectacolului fac parte actorii:
Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Anamaria Chelaru, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu şi Andrei Iurescu.

Binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă este adaptată şi pusă în scenă de regizorul Mihai Donţu. Păstrând dulcele grai moldovenesc sunt aduse în scenă personaje cu păpuşi supradimensionate, mari, pe corp, a căror expresivitate este pusă în valoare de talentaţii actori ai Teatrului „Vasilache”. Soacra, personalul principal va fi o surpriză, sperăm plăcută pentru spectatorii noştri. Veţi vedea un spectacol plin de umor care va binedispune publicul nostru.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.🛑

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri