Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Sprijin financiar în valoare de peste 1,53 miliarde lei pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal

23 mai 2024 | Administratie

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că ieri, 22 mai 2024, APIA Aparat Central a efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal, aprobat de Guvernul României sub formă de grant direct în valoare de 100 euro/hectar, iar în următoarele 2 zile beneficiarii vor avea banii în conturi.
Suma plătită pentru județul Botoșani este de 23.643.812,84 și se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), pentru o suprafață de 47.926 ha și un număr de 3707 beneficiari.
Valoarea maximă a grantului direct acordat pe beneficiar nu poate depăşi echivalentul în lei a 280.000 euro, la cursul de schimb valutar de 4,9334 lei/euro.
Grantul direct se acordă beneficiarilor cererilor depuse și aprobate în baza Ordonanței Guvernului nr. 5/2024 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea întreprinderilor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei primare de produse agricole vegetale, ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri