Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:32, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 80 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 13 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Stadionul din Ipotești a devenit neîncăpător, în acest weekend, cu ocazia Festivalului Floare Albastră

28 mai 2023 | Video


Un eveniment așteptat de locuitorii comunei Mihai Eminescu, dar și de botoșănenii din alte localități, în egală măsură, a făcut ca stadionul din Ipotești să devină, în acest weekend, neîncăpător.

Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Floare Albastră a adunat sute de oameni dornici de distracție. Primăria comunei Mihai Eminescu și primarul Verginel Gireadă le-au oferit două spectacole de înaltă ținută.

Sâmbăta a fost dedicată tinerilor. Pentru ei, pe scenă au urcat mai întâi câțiva interpreți locali, după care seara a devenit explozivă datorită artiștilor care și-au încântat fanii cu hiturile lor: ALINA EREMIA, ANNA LESKO, DIANNA ROTARU și ALEXIA TUDOSE.

A doua zi a Festivalului a început cu “Nunta de aur”. Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu au sărbătorit cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Un eveniment la care au participat prefectul Sorin Cornilă și deputatul Costel Șoptică. Cu acest prilej, edilul a exprimat recunoștința și respectul față de tot ceea ce au făcut seniorii pentru comunitate și le-a oferit, în plus, un concert cu ORCHESTRA POPULARĂ RAPSOZII BOTOȘANILOR “IOAN COBÂLĂ”.

Și-au dat concursul și câțiva interpreți de marcă ai muzicii populare românești: DAN DOBOȘ, GRIGORE GHERMAN și OLGUȚA BERBEC.

Pe scenă au urcat și îndrăgitul Paul Surugiu- Fuego, dar și actorii VASILE MURARU ȘI VALENTINA FĂTU, care au condimentat seara cu momente vesele.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri