Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Stagii de cercetare la Memorialul Ipotești

25 august 2020 | Eveniment

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, dar și a poeziei şi criticii literare româneşti, oferă stagii de cercetare a operei eminesciene.

Stagiile de cercetare se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an.

Instituţia acordă: 

– un stagiu de cercetare pe teme de operă și biografie eminesciană pentru profesori, studenți, cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate; 

– un stagiu pentru definitivarea unei lucrări de proporții pe o temă ce ține de literatura română pentru profesori și cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate; 

– un stagiu pentru cercetarea patrimoniului Memorialului Ipotești pentru profesori, studenți, cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiilor se depun de către candidaţi în perioada 25.08.2020 – 06.09.2020, prin poștă, la adresa: Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF): [email protected].

Informații suplimentare se găsesc la adresa http://www.eminescuipotesti.ro/ .

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri