Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

VIDEO/FOTO Stăuceni: Lucrările la SALA DE SPORT din comună sunt în grafic

2 august 2021 | Video

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Lucrările de construire a Sălii de Sport de la Stăuceni sunt în grafic. Constructorul lucrează acum la interior, mai exact la pardoseală și la sistemul de încălzire. Asta înseamnă că, în această toamnă, copii din comuna Stăuceni vor avea acces la una dintre cele mai moderne baze sportive din județ.

Un astfel de obiectiv, în valoare de 7,5 milioane de lei, este în curs de realizare, grație demersurilor inițiate de primarul Cozmin Epuraș și a finanțării asigurate de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții. Construcția a început în luna martie .

Sala de sport ultramodernă va avea 180 de locuri la tribună, un teren multifuncțional și va fi dotată la cele mai înalte standarde. Va fi prevăzută cu un teren multifuncțional, deci se vor putea desfășura sporturi ca: tenis, basket, volei, mini fotbal. În plus, va avea un cabinet medical, saună, dușuri, deci tot ce este necesar pentru competiții sportive de anvergură.

Pentru ca obiectivul să ofere toate condițiile, Consiliul Local a alocat fonduri pentru amenajările exterioare.

Investiția este cu atât mai necesară cu cât comuna Stăuceni nu deține nicio bază sportivă acoperită în care copiii să poată susține orele de educație fizică în sezonul rece.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri