Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Ștefănești: Investiție de 3,2 milioane lei într-un centru de zi pentru persoane vârstnice, dotat cu cabinet medical, sala de mese, bucătărie și spațiu administrativ

8 aprilie 2020 | Administratie

Ieri a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul de investiții pentru înființarea centrului de zi și unității de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice în orașul ȘTEFĂNEȘTI și am predat amplasamentul fostei brutării pentru lucrări de transformare în centru de zi (modernizare și dotare).
Funcționalul clădirii presupune punct medical/cabinet psihologic, bucătărie, sala de mese, sală activități lucrative, recreative, spații de recuperare, birou administrativ, spălătorie, grupuri sanitare cu dușuri.

„Și cu virus viața merge mai departe !
Vrând-nevrând, suntem nevoiți să acceptăm că pandemia aceasta, cu toate măsurile instituite și toate teoriile din jurul ei, a dat lumea noastră peste cap. Multe dintre rotițele acestui stat și-au încetinit semnificativ mișcarea, în timp ce altele chiar s-au blocat. Aveam opțiunea să nu facem nimic, să așteptăm, să transferăm totul în virtual, cu scuza că așa-s vremurile, dar, pentru că viața trebuie să continue, am ales să depunem toate eforturile ca proiectele noastre să se materializeze.
Centrul are o capacitate maximă simultană de 50 de persoane, astfel încât prin rotație(zile/ore) să asigure sprijinul pentru minim 100 de persoane vârstnice din localitate, aflate în dificultate. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional . Valoarea proiectului este de 3.164.729,38 lei”
, a declarat Florin Butura, primarul orasului Stefanesti.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri